Bent u op zoek naar een rustige, kleinschalige en duurzame familiecamping met veel privacy en groen? Welkom! Wij hebben zeer ruime plekken ( >100 m) zonder overburen en inkijk.

Zowel in de schaduw als zon, met uitzicht over de velden of juist bij de kinderspeelplaats met trampoline, schommel en een glijbaan met zandbak. Daarnaast is er een groot assortiment skelters, fietsjes, karretjes, etc.

U geniet van nieuw en ruim sanitair, verwarmt met 100% zon. De 52 zonnepanelen en 1000 liter zonneboiler zorgen voor een duurzaam verblijf, zonder dat u aan gemak inlevert.

Voorne Putten, Zuid-Hollandse Eilanden of Zeeland?

Voorne Putten is het bovenste eiland van de Zuid-Hollandse Eilanden en daarmee dus Zuid-Holland. Wel heeft het alle voordelen van Zeeland, zoals de vele zonne-uren, uitgestrekte polders en de kilometers duin en strand. Bekende historische vestingsteden op fietsafstand zijn Hellevoetsluis en Brielle. Leuke badplaatsen zijn Rockanje en Oostvoorne.

Er is genoeg te doen op sportief én cultureel gebied voor jong én oud. Denk aan fietsen, wandelen en vogelspotten in natuurgebieden zoals de Bernisse, Benikkerslikken of het eiland Tiengemeten.