Onze camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen (0 t/m 10 jaar). De kleintjes kunnen ravotten op en rond de berg met grote glijbaan en zandbak. Verder is er een trampoline en schommels. Ook is er voldoende kinderspeelgoed te leen zoals skelters, fietsjes, stepjes en driewielers.

Kom je buiten spelen?

Hutten bouwen, skelteren, klimmen, vies worden.. buitenspelen is gezond en vinden wij ontzettend belangrijk voor kinderen. Door te spelen in de natuur kom je lekkerder in je vel te zitten. De natuur is spannend (ervaren wat je durft en kan), bijzonder, leerzaam en maakt je sterker en socialer.

Ons aanbod van pure, natuurlijke materialen en speelmogelijkheden zorgt voor gevarieerd en creatief speelgedrag. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe kinderen op camping Zonnehoeve zich eindeloos vermaken.

Familiecamping met veel speelruimte voor de kids!

Als kleine familiecamping bieden wij ook veel ruimte aan de allerkleinsten, zodat uw kampeervakantie met kinderen ook voor u genieten is. Speelgelegenheid is goed verdeeld over de verschillende velden zodat niemand overlast heeft.

Skelterbaan

Rond het voedselbos loopt 500 meter verhard schelpenpad. Hier kunnen kinderen eindeloos skelteren en fietsen. Pak een van onze vele soorten skelters of neem gewoon je eigen fiets mee.

trampoline met springend kind