Op de camping

 • Sanitair
  Sanitair
  Nieuw sanitair met vijf zeer ruime douches, twee wascabines en ruim voldoende toiletten. Gratis warm water verwarmd met 100% zon.
 • WiFi
  WiFi
  Rond het hoofdgebouw kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet via de WiFi. Geen inlogcodes nodig dus.
 • Receptie
  Receptie
  De receptie is dagelijks geopend. Meestal zijn wij altijd ergens aanwezig op het terrein. Hebben wij u gemist? Dan kunt u ons ook appen.
 • Sanitair
  Sanitair
  Het sanitair is links in het achterste gedeelte van de boerderij. De ruimtes zijn verwarmd en worden elke dag schoongemaakt.
 • Gratis warm water
  Gratis warm water
  Voor het afwassen kunt u gebruik maken van twee warm-water wasbakken. Ook deze zijn zonder muntjes. Wilt u voor de afwas een teil gebruiken?
 • Vriezer
  Vriezer
  U kunt gebruik maken van de vriezer in de afwasruimte. Vergeet u niet uw naam en de datum op het pakketje te zetten?
 • Wasmachine & droger
  Wasmachine & droger
  In het afwasgedeelte is een wasmachine en droger aanwezig. Van de droger kunt u gratis gebruik van maken. Wasmachine muntjes zijn te verkrijgen bij de receptie.
 • Water en stroom
  Water en stroom
  Elke staanplaats heeft een eigen stroomaansluitingen met 6 Ampère. Verder zijn er meerdere tappunten voor (drink)water.
 • Fietsenstalling
  Fietsenstalling
  U kunt uw fiets of e-bike stallen en opladen in de schuur. Deze is afsluitbaar. Vraag hiernaar bij de beheerder.
 • Kruidentuin
  Kruidentuin
  Pluk uw eigen kruiden in de kruidentuin. In de afwasruimte vindt u een lijst met tips hoe u de kruiden het beste kunt verwerken in uw gerechten.
 • Speelruimte
  Speelruimte
  Ruimte is belangrijk, met en zonder kinderen. Daarom zijn speelveldjes goed verdeeld en zijn er ook kampeervelden zonder speelplek. Zo is er voor iedereen ruimte.
 • Kinderspeelgoed
  Kinderspeelgoed
  Kinderspeelgoed zoals fietsjes, karren, skelters, stepjes, loopkarretjes etc, zijn in ruime mate aanwezig. Menig kind heeft op de camping leren fietsen.
 • Trampoline
  Trampoline
  Met een trampoline heeft u geen kind aan ze. De trampoline is 3,5 breed en volledig ingegraven. De trampoline bevindt zich op het achterste veld.
 • Zonnepanelen
  Zonnepanelen
  Wij maken gebruik van zonnepanelen. De 52 panelen op het dak van de schuur voorzien in ongeveer 30% van onze elektriciteitsbehoefte. Een zonneboiler van 1000 liter voorziet in voldoende warm water. Eventueel naverwarmen gebeurt natuurlijk elektrisch.

In alle eenvoud comfortabel kamperen

Nieuw sanitair

In 2018 zijn de oude paardenstallen gerenoveerd. Hier vindt u nu het zeer ruime sanitair. Warm water is gratis omdat wij 100% verwarmen met zon! Naast 5 douches zijn er 4 toiletten (met toiletpapier), 2 wascabines en 6 wasbakken.

> Een overzicht wat u bij ons kunt verwachten

Speeltuin

Op de velden zijn verschillende speelplekken ingericht. Zo hebben we een trampoline, schommels en een glijbaan met zandbak. Daarnaast is er een groot assortiment skelters, fietsjes, karretjes, etc. Zet u ze na gebruik weer terug?

> De speeltuin

Wi-Fi

Er is gratis draadloos internet (WiFi) rondom het hoofdgebouw.

Recreatieruimte

Met een tv, ping pong tafel, sjoelbak, boekenkast en een leestafel

Oplaadpunt en stalling e-bikes

U kunt uw fiets stallen en opladen in de daarvoor bestemde schuur. Vraag hiernaar bij de beheerder.

Tappunten en stroom

Elke staanplaats heeft een eigen stroomaansluitingen met 6 Ampère (inclusief). Verder zijn er meerdere tappunten per veld voor schoon (drink)water.

IJsverkoop

Wij verkopen dagelijks ijs!

Wasmachine

In het afwasgedeelte is een wasmachine en droger aanwezig. Van de droger kunt u gratis gebruik van maken. Wasmachine muntjes zijn te verkrijgen bij de receptie.

Vriezer

In de sanitaire ruimte bevindt zich een vriezer waar u gebruik van kunt maken. Uw spullen graag voorzien van naam en datum.

Zonnepanelen

Wij maken gebruik van zonnepanelen en een zonneboiler. De 52 panelen op het dak van de schuur voorzien in ongeveer 30% van onze elektriciteitsbehoefte. De 1000 liter zonneboiler voorziet ruim in warm water.

Kruidentuin en fruitbomen

Wij hebben een kruidentuin met ongeveer 22 verschillende soorten kruiden. Deze kunt u plukken naar behoefte. In de afwasruimte vindt tips wat u kunt doen met de kruiden. Op het achterste veld vindt u de fruit- en notenbomen. U kunt hier in het najaar naar eigen behoefte van plukken en rapen.

> De kruidentuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *