In alle eenvoud comfortabel kamperen

Nieuw sanitair

In 2018 zijn de oude paardenstallen gerenoveerd. Hier vindt u nu het zeer ruime sanitair. Warm water is gratis omdat wij 100% verwarmen met zon! Naast 5 douches zijn er 4 toiletten (met toiletpapier), 2 wascabines en 6 wasbakken.

> Een overzicht wat u bij ons kunt verwachten

Speeltuin

Op de velden zijn verschillende speelplekken ingericht. Zo hebben we een trampoline, schommels en een glijbaan met zandbak. Daarnaast is er een groot assortiment skelters, fietsjes, karretjes, etc. Zet u ze na gebruik weer terug?

> De speeltuin

Wi-Fi

Er is gratis draadloos internet (WiFi) rondom het hoofdgebouw.

Recreatieruimte

Met een tv, ping pong tafel, sjoelbak, boekenkast en een leestafel

Oplaadpunt en stalling e-bikes

U kunt uw fiets stallen en opladen in de daarvoor bestemde schuur. Vraag hiernaar bij de beheerder.

Tappunten en stroom

Elke staanplaats heeft een eigen stroomaansluitingen met 6 Ampère (inclusief). Verder zijn er meerdere tappunten per veld voor schoon (drink)water.

IJsverkoop

Wij verkopen dagelijks ijs!

Wasmachine

In het afwasgedeelte is een wasmachine en droger aanwezig. Van de droger kunt u gratis gebruik van maken. Wasmachine muntjes zijn te verkrijgen bij de receptie.

Vriezer

In de sanitaire ruimte bevindt zich een vriezer waar u gebruik van kunt maken. Uw spullen graag voorzien van naam en datum.

Zonnepanelen

Wij maken gebruik van zonnepanelen en een zonneboiler. De 52 panelen op het dak van de schuur voorzien in ongeveer 30% van onze elektriciteitsbehoefte. De 1000 liter zonneboiler voorziet ruim in warm water.

Kruidentuin en fruitbomen

Wij hebben een kruidentuin met ongeveer 22 verschillende soorten kruiden. Deze kunt u plukken naar behoefte. In de afwasruimte vindt tips wat u kunt doen met de kruiden. Op het achterste veld vindt u de fruit- en notenbomen. U kunt hier in het najaar naar eigen behoefte van plukken en rapen.

> De kruidentuin