• Caravan of tent
  Caravan of tent
  Kamperen op onze kleine familie camping met 40 ruime toeristenplaatsen staat garant voor ruimte, rust en vrijheid.
 • Camper of busje
  Camper of busje
  Komt u kamperen met een camper of busje? Wij hebben verharde plekken direct naast het pad. Zo kunt u ook met nat weer makkelijk de camping op en af.
 • U kiest
  U kiest
  Op de camping zijn verschillende veldjes met elk hun eigen sfeer. Enkele hebben meer speelruimte, andere een wijds uitzicht over de polder. U kiest zelf waar u wilt staan.
 • Met kinderen
  Met kinderen
  Verspreid over de camping staan een trampoline, schommels, een zandbak met glijbaan en mobiel speelgoed zoals skelters, fietsjes, karretjes en stepjes.
 • Seizoensplek
  Seizoensplek
  Kamperen wanneer het u uitkomt? Wij hebben tien seizoensplaatsen. Wanneer u interesse heeft dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.
 • Vakantiehuisje
  Vakantiehuisje
  Of kiest u voor het comfort van een vakantiehuisje? Een deel van de boerderij is gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Een omheinde tuin zorgt voor rust en privacy.
 • SVR
  SVR
  Kamperen bij de boer met de SVR is betaalbaar kamperen op plekken waar u anders niet snel komt. Wat dacht u van wakker worden in het graan?

Kamperen op onze kleine familie camping met 40 ruime staanplaatsen staat garant voor rust en vrijheid.

Kies uw eigen plek

U kiest zelf een plek voor uw caravan of tent: zon of schaduw, beschut of met weidse uitzichten. Door de begroeiing hebben alle plekken relatief veel privacy. Een trampoline, schommels en zandbak met glijbaan voor de kinderen zijn verdeeld over de verschillende velden.

Camper

Kamperen met uw camper kan tussen de andere caravans en tenten. Wel hebben wij extra verharde plekken direct naast het pad, zodat u ook met nat weer makkelijk de camping op en af kunt.

Seizoensplaatsen

Tien van onze kampeerplekken zijn gereserveerd voor seizoensplaatsen. Heeft u interesse? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Er is op dit moment wel een wachtlijst.

Vakantiehuisje

Of kiest u voor het comfort van een luxe ingerichte vakantiehuisje? Een deel van het woonhuis is recent gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Een omheinde tuin zorgt voor rust en privacy. U kunt natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, zoals de speeltuin, kinderfietsjes en wasmachine/droger.

Kamperen met kinderen

De camping is voor het grootste gedeelte omheind en verspreid over de camping staan een trampoline, schommels, een zandbak met glijbaan en mobiel speelgoed zoals skelters, fietsjes, karretjes en stepjes. U heeft geen kind aan ze!

SVR Camping

Kamperen bij de boer met de SVR is betaalbaar kamperen op plekken waar u anders niet snel komt. Wat dacht u van wakker worden in het graan? Bij ons ontvangen SVR leden korting!
Kijk voor meer informatie of lidmaatschap op www.svr.nl