Wij zijn

Frans en Arina. Ons hart ligt bij kamperen en buitenleven en wij vinden het fijn om u op dit mooie plekje te ontvangen. Wij runnen de camping naast ons gewone werk. De receptie is om die reden niet altijd bemand maar wij zijn wel altijd bereikbaar. Bij aankomst kunt u zelf een plekje uitzoeken.

Op onze camping proberen wij op een verantwoordelijke manier met onze omgeving om te gaan. De camping biedt veel ruimte en rust, voor mens en dier. Dit uit zich in ruime plaatsen voor u, maar ook in ruimte voor groen en dieren. Voor ons groenbeleid winnen wij regelmatig advies in bij verschillende natuurorganisaties.

Enthousiaste vrijwilligers

Omdat wij meer plannen hebben dan tijd om ze uit te voeren, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Bent u dol op mensen, groen, techniek, tuinieren, snoeien, koken, schilderen, bouwen of ziet u op een ander vlak mogelijkheden waarmee u denkt iets toe te voegen? Neem contact met ons op en dan maken we een keer kennis. Bij ons staat vrijheid, creativiteit en buiten zijn voorop. En we houden van een biertje in het weekend.

Graag tot snel!